Recent Press Release

Den nye Videojet 9560 PL-pallemerkeren leverer pålitelig, automatisert pallemerking som bidrar til å redusere lagerkostnader og feil

Helautomatisert pallemerkingssystem spesielt utviklet for å fungere under krevende forhold.

CHICAGO, IL – 19 Mars 2024 Videojet har over 45 års ekspertise innen merking, koding og produktidentifikasjonsløsninger, og har nå gleden av å lansere det nye Videojet 9560 PL-pallemerkingssystemet. 9560 PL kan dekke opptil tre sider av en pall og påføre opptil fire etiketter, og kan behandle opptil 120 paller i timen på ulike bruksområder. 9560 PL legger også til rette for sikker lagerhåndtering og overholdelse av bransjeforskrifter.

9560 PL kan kontrollere etikettnøyaktighet og skrive ut korrigerte etiketter når det er nødvendig for å sikre feilfri drift og forbedre produktiviteten og lønnsomheten. En integrert strekkodeskanner kan brukes til å kontrollere lesbarheten av strekkoder på trykte etiketter. Hvis en strekkode er uleselig på grunn av døde punkter, skriver 9560 PL automatisk ut etiketten på nytt i liggende retning, og den avanserte roterende trykkeputen påfører den nye etiketten oppå den uleselige etiketten. Systemet skanner deretter på nytt for å sikre at koden nå kan leses.

9560 PL oppfyller GS1-spesifikasjonene ved å påføre identiske A6 (105 mm x 148 mm) og A5-etiketter (148 mm x 210 mm) på opptil tre sider. Etiketter som utsettes for tøffe produksjonsmiljøer, kan vrides, deformeres og få dårlig vedheft til pallen, noe som fører til unødvendig sløsing med etikettruller. Med et fullstendig lukket kabinett beskytter 9560 PL etiketter som er installert i systemet mot utfordrende miljøforhold, inkludert kulde, fuktighet, vind og støv.

Intelligent MotionTM automatisk, justeringsfri teknologi i 9560 PL muliggjør nøyaktig, pålitelig og automatisk kontroll av utskrift og påføring av etiketter på paller, noe som hjelper brukerne med å unngå logistikkforsinkelser. Trykkputen med ledd fester opptil fire etiketter per pall på både glatte og ujevne overflater. I tillegg har trykkarmen opptil 700 mm rekkevidde og opptil 90-graders svinging, noe som muliggjør etikettplassering på opptil tre sider (foran, side, bak) av en pall. Et overhengsalternativ øker armens rekkevidde med 150 mm.

En brukervennlig berøringsskjerm i 9560 PL bidrar til å minimere feil samtidig som den støtter feilsøking. Den bransjeledende CLARiTYTM-teknologien for brukergrensesnitt gir intuitivt jobbvalg, kodesikring og innebygde produktivitetsverktøy. Innebygde videoer er tilgjengelige for å veilede brukerne gjennom prosedyrer for å redusere problemer og forenkle opplæringen. Alternativet for et ekstra grafisk brukergrensesnitt er gunstig når systemet brukes i bevoktede områder, slik at operatører kan fjernstyre 9560 PL uten å måtte gå inn i inngjerdede områder eller områder med begrenset tilgang.

Den lille størrelsen betyr at 9560 PL kan installeres på en rekke ulike punkter mot slutten av en produksjonslinje. Den er bare 900 mm x 800 mm, noe som gjør den til en av de mest kompakte utskrifts-og-påføringsløsningene for paller på markedet. Systemet er også tilgjengelig i tre høydealternativer og med valg mellom høyre eller venstre skapdør.

9560 PL har innebygd wifi-tilkobling for å hjelpe brukerne med å nå sine nåværende og fremtidige Industry 4.0-mål. Systemet er designet for effektiv integrering i produksjons- og lagerstyringssystemer, og de intelligente I/O-funksjonene inkluderer standard bransjeprotokoller; EtherNet/IPTM og PROFINET® er standard. VideojetConnect-programvareløsningene bidrar til å sikre dataintegritet, sentral merkeadministrasjon og enkel skrivertilkobling i hele anlegget.

Hvis du vil ha mer informasjon om den nye Videojet 9560 PL-pallemerkeren, gå til www.videojet.no.

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer produkter for trykking, koding og merking direkte i produksjonslinjen, foruten applikasjonsspesifikke væsker og tjenester for produktenes livssyklus. Selskapets mål er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

© 2024 Videojet Technologies Inc. Med enerett. Videojet er et registrert varemerke for Videojet Technologies Inc.