Finn ut mer om Videojet-produkter, rekvisita, tjenester og industrielle kasusstudier gjennom vårt videosenter

Om Videojet Technologies:

Videojet er et verdensledende merke for koding og merking og en del av Veralto virksomheter for produktidentifikasjon. Vi tilbyr banebrytende teknologi og systemer som holder produksjonslinjer i gang.

Vi tilbyr en rekke kodeteknologier, spesialiserte blekk og væsker, avansert programvare og et dedikert globalt serviceteam. Vi kan hjelpe deg med å skrive ut på praktisk talt alle pakketyper og substrater. Vi i Videojet bestreber oss på å levere trygt og svært pålitelig utstyr av høy kvalitet. Som en innovatør innen integrert utskrift har Videojet kontinuerlig investert i forskning og utvikling for å løse kundenes utfordringer ved merking og koding.

Presentasjon av Videojet
Vidyard Thumbnail
Videojet hjelper til med å informere og beskytte forbrukere
Vidyard Thumbnail
Én Videojet
Vidyard Thumbnail
Vår rolle i verden

Kasusstudier

Ikke ta vårt ord for det. Se våre kunder fortelle hvorfor de valgte Videojet

Vidyard Thumbnail

Kasusstudie: Bosch Packaging Technology

Finn ut hvordan Bosch bruker Wolke m610 OEM for en kraftig sporingsløsning.

Sjekk våre populære videoer

Vidyard Thumbnail

Produktoversikt for Videojet 1580 blekkstråleskriver (CIJ)

Møt produktsjefen vår, Mark Breunig, som vurderer blekkstråleskriveren Videojet 1580 som driver forbedring av skriveren under daglig drift.

Vidyard Thumbnail

Videojet 9550 – Se en enklere, smartere måte å skrive ut og påføre etiketter på

Videojet 9550 med Intelligent MotionTM er en smartere etikettskriver og -applikator som er laget for å eliminere nedetid og redusere kostnader og feil ved emballasjekoding. Takket være automatisk og nøyaktig styring av hele systemet – sammen med etikettplassering med Direct ApplyTM – får du en svært effektiv og pålitelig etiketteringsmaskin.

Vidyard Thumbnail

Videojets lasermerkesystem i aksjon

En laserløsning for en rekke bruksområder som papir, malt tre, papp, selvklebende etiketter, esker, kartonger, gummi, glass, tre, ispinner, papirkopper, metalliserte kartonger, plastflaskeomslag, metallbokser, plastrør, rør osv.


Se våre siste opplastinger

Vidyard Thumbnail

Oppdag Videojet V4230-blekk spesielt formulert for slitasjemotstand på stive HDPE-beholdere.

V4230 svart blekk med høy vedheft er et innovativt produkt utviklet av Videojet for å oppfylle våre kunders behov. Vi mottok tilbakemelding om at noen blekkskriverkoder ikke fester seg godt nok til hard plast, for eksempel ubehandlet HDPE, på grunn av slitasje under transport. Derfor utviklet Videojet blekket V4230 for å løse dette problemet.

Vidyard Thumbnail

Videojet-blekk: Gullstandarden for kundeservice

Videojet-blekk har et gullnivå på kundeservice, slik at du kan være trygg på at du blir fornøyd med tjenesten du mottar.

Føl deg trygg når du kjøper Videojet-blekk eller -rekvisita. Derfor samarbeider vi med kundene våre for å finne væsken som best samsvarer med brukskravene og som fungerer i samsvar med spesifikasjonene.

Vidyard Thumbnail

Boksemballeringsløsningen Videojet Lightfoot™ for drikkevarebransjen

Boksemballeringsløsningen Videojet Lightfoot håndterer krevende produksjonsbehov selv i tøffe miljøer med funksjoner som for eksempel doble LightfootTM-fiberlaserbaserte merkehoder, et kabinett klassifisert for nedvaskingsmiljøer, og de beste sikkerhetstiltakene i klassen.

Boksemballeringsløsningen Videojet Lightfoot er et nøkkelferdig system som er spesialbygd for boksemballering av drikkevarer, og leverer hastighet, kvalitet og pålitelighet i en omfattende pakke.

Fyll ut opplysningene nedenfor for å motta de siste oppdateringene fra Videojet.

Finn mer om videoene våre relatert til farmasøytisk og medisinsk industri

Vidyard Thumbnail

Merking av partikkelfiltreringsmasker (FFP2, N95, KN95) med Videojet 7810 UV-laser

Videojet 7810 2-watts UV-lasermerkingssystem gir permanent merking med høy kontrast på partikkelfiltreringsmasker (FFP2, N95, KN95).