Historie

Vi har montert over 325 000 systemer på under 30 år

Videojet ble grunnlagt på slutten av 60-tallet. Og siden den gangen har vi gått gjennom over 40 år med innovasjon, utvikling, produksjon og salg av førsteklasses kodeteknologi. Vi har også vært en pålitelig partner for effektive merkeløsninger i Europa i nesten 30 år.

Videojets suksess i Europa begynte med drikkevarebransjen. Siden da har vi fortsatt å utvikle kodesystemer, og vi har fått et kraftig fotfeste som en ledende leverandør i Europa. Med det nye årtusenet kom også nye muligheter, og Videojet har siden den gang hele tiden økt omfanget og forretningene sine. I løpet av de siste 5 årene har selskapet blitt en leverandør av alt innen industriell koding, og vi tilbyr i dag systemer innen dagens populære teknologier: blekkstråle, laser, mikrodyse, termisk overføring, etikettering, piezo, termiske blekkskrivere og binary-matriser. Og løsningene for industrielle grafikk- og adresseringssystemer kompletterer produktspekteret vårt.

Videojet har opp gjennom tiden utallige ganger vært de første til å lansere innovative produkter, og vi fortsetter å reposisjonere oss på markedet og tilby kundene våre svært nytenkende løsninger. For kundenes skyld kan vi også by på produkt- og investeringssikkerhet, noe som er et resultat av mange års erfaring i merkesystemer.

Videojet Technologies er verdens mest suksessfulle leverandører innen kodeløsninger med over 325 000 monterte systemer over hele verden. I dag har vi over 3500 medarbeidere fordelt på 30 avdelinger over hele verden. En del av selskapets suksess tilskrives Videojets ypperlige kundeservice. Dette er takket være at teknikerne våre får regelmessig opplæring. Og det globale nettverket vårt av salg- og servicesentre sikrer førsteklasses service i alle områder.