Recent Press Release

Nytt merkesystem med intelligent bevegelsesteknologi™ gir presis og effektiv ytelse basert på ti års suksess

Det innovative Videojet® 9560-systemet skriver ut og påfører etiketter på ytterkasser,
esker og krympeplast

Chicago, Ill — July 1, 2024 — Videojet 9550 er konstruert uten mekanismene som krever rutinemessige manuelle justeringer, og som kan forårsake etikettstopp i andre LPA-systemer (label print and apply), og har vist seg å være en dominerende løsning i merkingsbransjen de siste ti årene. Videojet Technologies, en global leder innen løsninger for koding, merking og utskrift, har nå oppgradert denne løsningen med lanseringen av Videojet 9560 utskrifts- og påføringsetikett med økte behandlingshastigheter og utvidede tilkoblingsmuligheter.

Marcy Vanderbei, Global Business Unit Manager hos Videojet, sier: «Utviklingen av 9550 til nye 9560 med direkte påføring fordeler ved pakkeoperasjoner på slutten av linjen med raskere behandlingshastigheter og enkel integrering i eksisterende produksjons- og kontrollnettverk. Hver forbedring er et bevis på vår dedikasjon til forskning og utvikling av løsninger som løser våre kunders kodings- og merkingsutfordringer. ”  

Direkte påføring er en unik on-demand merkingsmetode som tillater nøyaktig plassering av etiketten på pakken. Systemet fungerer ved samtidig å skrive ut og påføre etiketter på toppen eller siden av en passerende pakke uten behov for en tamp- eller luftblåseapplikator. Videojet 9560 oppnår hastigheter på opptil 150 pakker per minutt for typiske 4″ x 6″ GS1-strekkodeetiketter, og opprettholder kapasiteten, selv når pakkene akkumuleres.

Videojet 9560 har den patenterte Videojet Intelligent Motion-teknologien™ for automatisk og presis kontroll over hele systemet, samtidig som produksjonslinjene sikter mot null uplanlagt nedetid. Denne avanserte merketeknologien forbedrer driftsytelsen med en direkte frekvensomformer som kontrollerer etiketthastighet og posisjon uten clutcher, ruller eller justeringer. En elektronisk forsyningstrommel justerer og opprettholder automatisk etikettspenning uavhengig av hastighet og etikettstørrelse fra starten til slutten av et hjul. En enkel webbane gjør det mulig å endre etiketter og bånd på mindre enn 60 sekunder.

Med sin flyt i vanlig etikettdesignprogramvare og skriverspråk, vil brukere som bytter til den nye 9560 ikke ha behov for å gjenoppbygge jobbfiler eller omskolere. Sammenlignet med 9550 er den nye 9560 konstruert med økte programmerbare I/O-alternativer for integrering med flere dataprotokoller, inkludert Ethernet/IP™ og PROFINET.®

Operatører av 9560 kan dra nytte av et stort 8-tommers brukergrensesnitt for jobbvalg og systemkontroll. De innebygde funksjonene for kodesikring hjelper deg med å få riktig etikett på riktig etui, gang på gang. Operatører kan også se videoer for veiledning gjennom rutinemessige vedlikeholdsoppgaver. Grensesnittet kan plasseres opptil 10 meter fra 9560, noe som letter integrasjonen og forbedrer brukervennligheten. I tillegg gir en webserver tilgang til brukergrensesnittet via andre enheter på samme nettverk.

En viktig oppgradering av 9560 er den innebygde Wi-Fi-tilkoblingen for sikker ekstern tilgang til produsentens interne nettverk. Filer kan enkelt sendes til merkingssystemet uten behov for en USB-stasjon. I tillegg kan både Videojet-eksperter og interne teknikere få tilgang til VideojetConnect™ Remote Service, der det er tilgjengelig, for feilsøking og sanntidsinformasjon om systemets status. 

“Dette nye systemet fungerer uten manuelle justeringer og ekstra deler som er hovedårsakene til daglige driftsproblemer med tradisjonelle merkemaskiner, ” sa Vanderbei. «Med oppgraderte funksjoner tar Videojet 9560 med Direct Apply-etikettplassering effektivitet og pålitelighet til et nytt nivå, med oppgraderte funksjoner.»

Hvis du vil ha mer informasjon om utskrifts- og etikettsystemet for utskrift og bruk av Videojet 9560, kan du gå til http://www.videojet-9560.html.