Recent Press Release

Videojet introduserer en ny blekkskriver forstorskriftsmerking av esker og kartonger

Videojet 2380 skriver ut variable koder med høy
oppløsning og produktidentifikasjonsinformasjon

CHICAGO – 21 Mars 2024 – Med over 45 års ekspertise innen blekkskriverteknologi har Videojet gleden av å lansere den nye Videojet 2380-blekkskriveren for storskriftsmerking med høy oppløsning for produsenter og distributører med behovsbaserte krav til emballasjekoding.

Videojet 2380-blekkskriveren er en komplett løsning for utskrift på bølgepappesker, kartonger, fraktemballasje og andre porøse materialer. Dette systemet er modulært og enkelt å integrere for storskriftsmerking. Det er designet slik at alle brukere – uansett opplæring eller erfaring – kan bruke og vedlikeholde det. Selvrensingsteknologi utfører automatisk rutinemessig rengjøring av skrivehodet. Dette bidrar til å sikre jevnt god utskriftskvalitet med mindre søl og vedlikehold. Videojet 2380 gir rask oppstart og skriver ut holdbar, høyoppløst tekst, logoer og strekkoder, klar til å oppfylle kravene fra distribusjonskjeden.

Denne allsidige skriveren for kartong og papp tilpasser seg brukernes unike krav til merking og koding. Den gir behovsbasert koding av variable produksjonsdata, for eksempel partikoder, produksjonsdatoer og innhold. To skrivehoder kan enkelt integreres uten behov for ekstra maskinvare, noe som muliggjør koding med opptil 5,5 tommer (140 mm) høy utskriftsavstand eller merking på to sider av en eske Begge skrivehodene kan styres av ett brukergrensesnitt. Det er adskilt fra utskriftsmotoren, slik at det kan plasseres i optimal posisjon for operatøren.

Videojet 2380 er en brukervennlig merkeløsning med en intuitiv berøringsskjerm og SIMPLICiTY™-brukergrensesnitt. Jobbredigering og operatørveiledninger er innebygd, noe som bidrar til å redusere skriversamhandling og potensielle brukerfeil. Systemet har innebygde protokoller for tilkobling og kompatibilitet med USB-, VideojetConnect™- og ZPL-emulering. Wifi er innebygd i skriveren for ekstern tilgang og analysefunksjoner. HMI kan enkelt integreres med en strekkodeskanner for raske jobbutvalg og dataoppføringer. Scan2Run™-funksjonaliteten i 2380 bidrar til å sikre at riktig kode velges og lastes ned til skriveren, noe som reduserer kodefeil og omarbeid.

Systemet har en luftkniv som bidrar til å rengjøre dyseplaten. En automatisert mikrorensingsprosess kan programmeres til å rense skrivehodedysene med faste intervaller, noe som bidrar til å forhindre blokkeringer uten å stoppe produksjonslinjen

Blekk som brukes i den automatiske renseprosessen, resirkuleres tilbake til systemet, noe som gir renere drift og optimalisert blekkbruk for reduserte kostnader. I tillegg kan skriverens kompakte blekkbeholder raskt og enkelt byttes uten å avbryte produksjonen. 2380 har et utvalg av syv blekkfarger for å bidra til bedre produktdifferensiering og emballasjeestetikk.

Den robuste designen til Videojet 2380 leverer driftstid gjennom anerkjent skriverteknologi. Den er konstruert av holdbart 304-graders rustfritt stål, ideelt for produksjon av esker og kartonger. En unik gyroskopisk sensor overvåker skriverens monteringsvinkel i sanntid, bidrar til å forhindre blekklekkasjer samt oppdager og registrerer signaler fra eksterne støt.

Behovsutskrift og utskrift-direkte-på-boks hjelper brukerne med å effektivisere innkjøpskravene og redusere beholdningen av unike esker. Dermed reduseres kostnader, nødvendig lagringsplass og svinn. Samtidig gir den fleksibilitet til å reagere raskt på endringer i utskriftsinnhold og produktetterspørsel.

Tjenestetilbudet Videojet LifeCycle Advantage™ forenkler skrivervedlikehold og minimerer operatørinngrep. Dette eksklusive tilbudet bruker dynamiske skriverdata, ekstern tilkobling og Videojet-ekspertise for å holde skriverne i drift med maksimal effektivitet i løpet av hele driftstiden. Med valgfri VideojetConnect™ Remote Service kan både Videojet og interne teknikere overvåke en skrivers status, feilsøke problemer og forbedre langsiktig ytelse.

Gå til www.videojet.no for mer insformasjon om den nye Videojet 2380-skriveren for storskriftsmerking.

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer produkter for trykking, koding og merking direkte i produksjonslinjen, foruten applikasjonsspesifikke væsker og tjenester for produktenes livssyklus. Selskapets mål er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

© 2024 Videojet Technologies Inc. Med enerett. Videojet er et registrert varemerke for Videojet Technologies Inc.