Recent Press Release

Nye Continuous Inkjet-skrivere i Videojet 1880-serien leverer høyhastighets mikrokoder med avansert digital tilkobling

Tre nye modeller designet for høy ytelse, kvalitet og presisjon som gir
minimalt med driftsavbrudd og maksimal produktivitet

CHICAGO – 19 september 2023 – Med over 45 års erfaring innen kontinuerlig blekkskrivere (CIJ)-teknologien, har Videojet gleden av å lansere de nye Videojet 1880 +-, 1880 UHS- og 1880 HR CIJ-skriverne. Disse løsningene tar den anerkjente Videojet 1880-plattformen til et nytt nivå. De kombinerer banebrytende funksjoner med avansert digital tilkobling samtidig som de leverer trykte koder, datoer og andre variable data på produkter og emballasje.

De brukervennlige modellene 1880 +, 1880 UHS (ultrahøy hastighet) og 1880 HR (høy oppløsning) er designet for å øke produksjonen, minimere nedetid og redusere kostnadene i løpet av skriverens levetid. De gir effektivitet, ytelse og produktivitet til høyhastighets produksjonslinjer. Skriverne i 1880-serien er laget for å gi den beste kvaliteten og påliteligheten og påfører skarpe, klare koder på et bredt spekter av materialer, inkludert plast, glass og metall, i dagens produksjonsmiljøer.

Videojet 1880 + har innebygd wifi- og mobiltilkobling for å hjelpe brukerne med å nå sine nåværende og fremtidige Industry 4.0-mål. 1880 + gir problemfri, kontaktløs industriell utskrift på nesten alle materialer, inkludert flate og kurvede overflater. Skriveren muliggjør smart anleggsdrift og proaktiv analyse, for eksempel overvåking av viktige signaler, smarte varsler, ekstern støtte og avansert feilsøking.

Videojet 1880 UHS er den beste løsningen for produksjonslinjer med høy hastighet innen hermetikk-, drikkevare- ledning- og kabelbransjen. Ved å forbedre designet på utskrevne tegn og forbedre skrivehodet utviklet Videojet denne nye skriveren for å levere jevnt god ytelse og utskriftskvalitet, selv ved hastigheter på over 500 m/min. 1880 UHS er en transformativ løsning der ytelse møter hastighet og revolusjonerer høykapasitetsoperasjoner.

Videojet 1880 HR er konstruert for å produsere høyoppløste mikrotegn, QR-koder og andre 2D-koder med presisjon og klarhet. Den utnytter optimaliserte skrifttyper og et redesignet skrivehode for å levere mikroutskrift for elektronikk-, legemiddel-, kosmetikk- og konfektbransjen samtidig som det dekker det økende behovet for produktsporbarhet.

«Med lanseringen av disse nye skrivermodellene kan vi levere en løsning for nær sagt alle bruksområder for koding og merking, fra ultrahøye hastigheter til koder i mikrostørrelse», forteller Marcy Vanderbei, Global Product Manager for Videojet. «De avanserte digitale tilkoblingsmulighetene som disse skriverne tilbyr, gir kundene en enkel og sikker måte å koble merke- og kodeutstyret sitt til produksjonssystemer og digitale fabrikker.»

Skriverne i 1880-serien gir en forbedret brukeropplevelse gjennom en 10-tommers SIMPLICiTYTM berøringsskjerm som bidrar til å forenkle driften og redusere brukerfeil, samtidig som den tilbyr intelligent meldingsoppretting og innebygde veivisere. Det integrerte diagnoseverktøysettet fra Videojet MAXIMiZETM kan proaktivt identifisere potensielle feil, samtidig som det analyserer ytelse, operatøradferd og miljøforhold for å redusere uplanlagt nedetid og totale eierkostnader.

«1880-serien er designet for å fremme miljøbevisst praksis ved å støtte resirkulerbar emballasje og bruke sikrere blekk uten CMR», forteller Vanderbei. «I tillegg har 1880-serien et lavt forbruk av etterfyllingsvæske og minimalt med VOC-utslipp, noe som er i tråd med de rådende bærekraftstrendene i dagens marked.»

1880-serien er designet for enkelt vedlikehold, og tilbyr reduserte og forenklede rengjøringsintervaller som gjør det mulig for operatører å fokusere på å opprettholde høy ytelse og optimal utskriftskvalitet. Skriverne er utstyrt med en unik sensor som registrerer oppsamling i skrivehodet og proaktivt varsler brukere om potensielle problemer med utskriftskvaliteten. Med funksjonen for automatisk skylling kan kodeklipping unngås, ettersom blekkoppbygging kan rengjøres med et tastetrykk. Fargekodede Videojet SmartCell™-deler som er enkle å bytte ut, bidrar til å forenkle vedlikeholdet og krever bare én årlig utskifting som ikke tar mer enn fem minutter.

Hvis du vil ha mer informasjon om den nye Videojet 1880 CIJ-skriveren, gå til www.videojet.no/1880

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer produkter for utskrift, koding og merking direkte i produksjonslinjen, foruten applikasjonsspesifikke væsker og tjenester for produktenes livssyklus. Selskapets mål er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Med enerett. Videojet er et registrert varemerke for Videojet Technologies Inc.