Recent Press Release

Den nye blekkstråleskriveren Videojet 1580 + har nye tilkoblingsmuligheter som øker hverdagens effektivitet

Leverer koder av jevn kvalitet, mindre driftsavbrudd og reduserte totale eierkostnader (TCO) med integrert wifi- og mobiltilkobling

CHICAGO, IL – March 23, 2023 – Med over 45 års ekspertise innen markedet for blekkstråleskrivere (CIJ) og merking har Videojet gleden av å lansere den nye CIJ-skriveren Videojet 1580 +. Videojet 1580+ er designet for å gjøre hverdagens merkeoppgaver bedre, og den leverer stabil drift, vurderer væskeforbruk og gir veiledning for å sikre feilfri drift. Den skriver også ut koder, datoer og andre variable data på produkter og emballasje.

1580+ er konstruert for å hjelpe brukere med å nå nåværende og fremtidige Industry 4.0-mål med innebygde tilkoblingsmuligheter. 1580+-skriveren har innebygd wifi- og mobiltilkobling for å redusere IT-belastningen, redusere kostnadene ved sammenkobling av utstyr til et nettverk og forbedre skriverens mobilitet. Fremtidige alternativer vil i tillegg inkludere nettserverkapasitet som lar brukere få tilgang til skrivere via støttede nettlesere på vertsdatamaskiner og automatisert feilsøking for raskere gjenoppretting etter feil.

“Den integrerte wifi- og mobiltilkoblingen gir en enkel og sikker måte for brukere å kommunisere med 1580+-skriveren på”, sier Xavier Chaveton, avdelingsleder for Videojets produkt utvikling. “Nettserverfunksjonen tillater opptil fem nettserverøkter for hver skriver. Når du kombinerer alt dette, har du en kraftig, pålitelig og brukervennlig skriver som er ideell for et bredt utvalg av emballerte forbruksvarer og industrielle produksjonslinjer.”

Videojet 1580 + er basert på den velprøvde Videojet 1580-plattformen og utstyrt med Videojet OPTIMiZE-programvare for å analysere skriverytelse, operatøradferd og omgivelser. Interaktive OPTIMiZE-verktøy hjelper operatører med å korrigere skriverbruksmønstre som kan føre til uplanlagt nedetid, påvirke linjeproduktiviteten eller øke de totale eierkostnadene.

Videojet SIMPLICiTY™-brukergrensesnittet er designet for å redusere interaksjoner med 1580 + og bidrar til å eliminere mulige brukerfeil ved hjelp av en intuitiv, nettbrett-inspirert 10-tommers berøringsskjerm. Intelligent meldingsopprettelse og tilpassbart grensesnitt med innebygde veivisere gjør at operatørene kun ser de funksjonene de trenger, og dermed reduseres muligheten for operatørfeil. Operatøren får hjelp i sin interaksjon med skriveren med innebygde «slik gjør du det»-videoer. I tillegg kan brukere av 1580 + se skriverytelse og motta ekspertdiagnostikk, analyser og veiledninger på skjermen for å løse skriverproblemer.

Videojet 1580 + har en kombinasjon av teknologier som ytterligere øker driftssikkerheten. En innebygd reservetank for etterfyllingsvæske gjør at skriveren kan fortsette i minst åtte timer etter at patronen er tom. Dette gjør det mulig for operatører å vente med å skifte patronen til det er tid for linjebytte eller driftsstopp. Det velprøvde perforerte skrivehodet med valgfri Videojet CleanFlow™-teknologi krever mindre hyppig rengjøring og gir bedret driftssikkerhet og jevnt god utskriftsytelse. Operatører kan også raskt utføre rutinemessig vedlikehold med fargekodede Videojet SmartCell™-komponenter som er enkle å bytte. Konstruert for planlagte utskiftingsintervaller; disse elementene kan betjenes under en normal driftsstopp uten ekstra avbrudd i produksjonen.

For mer informasjon om Videojet 1580 + CIJ-skriveren kan du gå til: www.videojet.no/1580-plus

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer industri-printere for trykking, koding og merking direkte i produksjonslinjen, foruten applikasjonsspesifikke væsker og tjenester for produktenes livssyklus. Målet vårt er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg et hestehode foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kunders bruksområder og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene våre bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, bruksområder, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Med enerett. Videojet er et registrert varemerke for Videojet Technologies Inc.