Recent Press Release

Nye Videojet 1580 C er en dedikert kontrastskriver for mykpigmentert blekk som er like enkel å vedlikeholde som en standardskriver

Kontrastskriver som yter og oppfører seg som en fargestoffbasert skriver

CHICAGO, IL – March 23, 2023 — Videojet Technologies er en global leder innen kode-, merke- og utskriftsløsninger med over 45 års erfaring med blekkskriverdesign i verdensklasse. Nå har de gleden av å kunngjøre den globale lanseringen av en ny blekkstråleskriver (CIJ), Videojet 1580 C. Som bransjens første skriver som er dedikert for mykt pigment, bruker 1580 C utelukkende mykpigmentert kontrastblekk til å trykke høykvalitetskoder med overlegen oppetid.

Innovasjoner innen hydraulikk, samt nye patenterte patroner for blekk og etterfyllingsvæske, bringer 1580 Cs driftstid og vedlikeholdsintervaller til samme nivå som standard Videojet 1580 CIJ-skriveren. 1580 C er basert på den velprøvde Videojet 1580-plattformen og tilbyr lignende funksjoner og ergonomisk design.

1580 C er enkel å betjene og vedlikeholde, og den har samme rengjøringssykluser og forebyggende vedlikeholdskrav som fargestoffbaserte skrivere. Væskepatrondesignen bidrar til å redusere pigmentblokkeringer og tilstopping av skrivehodet som er vanlig i andre pigmenterte blekkskrivere. I tillegg øker et nytt skrivehodedesign oppetiden ved å gi mer tid mellom rengjøringene.

1580 C-skriveren er konstruert for å trykke koder med jevn kvalitet, utmerket kontrast og sterk holdbarhet for å unngå nedbrytning og falming under produksjonskjøringer. Den koniske blandetanken hjelper til med å forbedre blekkresirkulasjonen, noe som reduserer pigmentsynkingen og gir mer enhetlig blekkvalitet. Videojet Dynamic Calibration opprettholder automatisk overlegen trykkekvalitet for optimal oppetid selv under skiftende miljøforhold.

Videojets SIMPLICiTYTM-grensesnitt leverer kodesikring ved bruk av feilsikringsregler som definerer redigerbare felt, tillatte datatyper og datoområderestriksjoner, hvilket reduserer skriversamhandling og risikoen for brukerfeil. Videojet OPTIMiZE-verktøyet bidrar med å administrere bruk av blekk og etterfyllingsvæske, beregne fremtidige væskeprognoser og beregne strømsvinn.

«1580 C er klar til å møte dagens utfordringer innen trykking og hva de fremtidige behovene til Industry 4.0 sannsynligvis vil kreve», sier Xavier Chaveton, Business Unit Director for Videojet. «En integrert Wi-Fi-antenne lar skriveren koble til et internt nettverk for større mobilitet og uten behov for nettverkskabler eller faste ledninger.» Skriverens nettserverfunksjon lar operatører få tilgang til skrivere gjennom støttede nettlesere på vertsdatamaskiner, med opptil fem nettserverøkter tillatt for hver skriver.

Videojets mykpigmenterte blekk er spesielt formulert for 1580 C og gir raske tørketider og høy bestandighet mot overføring, lys, varme og løsemidler. Tre nye, gule blekk og ett svart blekk lanseres med 1580 C-skriveren. Hvert av dem har en ny formel som reduserer synkehastigheten, og de nye blekkene med mykt pigment er utformet for å levere stabil og enhetlig kontrast over tid.

Du finner mer informasjon om Videojet 1580 CIJ-blekkstråleskriveren på www.videojet.no/1580c

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer produkter for trykking, koding og merking direkte i produksjonslinjen, foruten applikasjonsspesifikke væsker og tjenester for produktenes livssyklus. Målet vårt er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene våre bruker Videojet-produkter til å trykke på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

© 2023 Videojet Technologies Inc. Med enerett. Videojet er et registrert varemerke for Videojet Technologies Inc.