Produktinnovasjon

Bidra til å løse utfordringer med produktidentifikasjon

Vi setter kundene i sentrum for alt vi gjør, så når kundene snakker om mer bærekraftige produkter, lytter vi. Forståelse for produktets innvirkning på et kundested driver oss til å lage mer effektive og bærekraftige produkter som forbedrer ytelsen til kundenes produksjonskjeder. Vi innoverer for å forbedre produktenes oppetid og pålitelighet, slik at kundene våre kan nå sine produksjons- og bærekraftsmål.

Kundens helse og sikkerhet

Våre produksjons- og FoU-team jobber for å tilby trygge, pålitelige høykvalitetsprodukter som oppfyller kundenes behov for koding og merking. Tilbudene våre inkluderer produkter som er ansvarlig designet og produsert for å overholde gjeldende og fremtidige globale sikkerhetsmessige, miljømessige og regulatoriske krav, med fokus på kundenes helse og sikkerhet.

Vi er stadig proaktive når det gjelder å innovere produkter som fokuserer på kundens sikkerhet og miljøet, ved å holde oss oppdatert angående globale, lokale og kundespesifikke standarder og forskrifter. Vi jobber tett med leverandørene for å overholde globale forskrifter, som EU REACH og RoHS.


Design for oppetid og pålitelighet

Vi benytter ingeniørkompetansen vår for å levere produkter som holder kundenes produksjonskjeder i gang, og bidrar til bredere produksjons- og bærekraftsmål.

Etter som emballasje endres for å ta i bruk nyere bærekraftige materialer, fortsetter vi å innovere produktporteføljen vår og gi kundene våre støtte og ekspertise angående de ulike kode- og merkingsløsningene som er tilgjengelige spesifikt for disse emballasjematerialene. For å støtte kundene våre i overgangen til resirkulerbar emballasje, for eksempel, tilbyr Videojet dedikerte laserløsninger som er utviklet spesifikt for bruk med rPET og plantebasert plast. For produsenter som er best tjent med kodeteknologi for blekkstråleskrivere (CIJ), har Videojet skapt over 30 forskjellige blekk designet for å bidra til å støtte bedriftens samfunnsansvarsmål, med matkompatible alternativer med lite lukt og uten MEK.


Støtte under produktets livssyklus

Vi samarbeider med kundene våre gjennom hele produktets livssyklus for å forbedre kundeopplevelsen og støtte bærekraftsinitiativene til kundene. Engasjementet vårt for oppetid og responstid støttes av avanserte funksjoner for ekstern service og det største tekniske supportteamet i bransjen, som bidrar til å sikre høy oppetid og dermed begrenset produksjonsavfall.