Mennesker

Mennesker

Hjelpe mennesker med å oppnå sitt potensial

Vi tiltrekker oss, utvikler, engasjerer og beholder de beste folkene for kontinuerlig å forbedre selskapet vårt. Det er viktig for oss å bygge en kultur for inkludering som på naturlig vis sørger for at vi tiltrekker oss, engasjerer og beholder dyktige medarbeidere med varierte talenter, samtidig som vi sørger for at vi kan tilby et trygt arbeidsmiljø for alle.

Mangfold og inkludering

Videojet-medarbeidere kommer fra alle bakgrunner og etnisiteter over hele verden, og representerer lokalsamfunnene der vi jobber og bor. I flere titalls land, i forskjellige tidssoner og på mange språk holder vi fast ved en urokkelig forpliktelse til å lykkes sammen, hver dag, med entusiasme, ydmykhet og integritet.

Med innsatsen vår for mangfold og inkludering jobber vi for å sikre rettferdighet globalt og tilføre energi lokalt til medarbeiderne våre, basert på Videojets veiledende prinsipper. Dette oppnår vi gjennom:

  • Talentanskaffelse
  • Talentstyring
  • Videojet Associate Networks (VAN) – vår versjon av medarbeiderressursgrupper

Knytte sammen arbeidsforhold, helse og sikkerhet

Det er viktig for oss å tilby en sunn og trygg arbeidsplass for medarbeidere og andre som besøker anleggene våre. Det er alle medarbeidernes engasjement for helse og sikkerhet som gjør virksomheten vår trygg. Vi oppfordrer alle til å passe på hverandre og jobbe sammen for å bidra til å sikre at aktivitetene våre er trygge og «stoppe, tenke og si ifra» når en bekymring oppstår eller de ser en potensiell fare i arbeidsområdet.

Vår verden utvikler seg stadig, og vi evaluerer hele tiden hva som er beste praksis og hvilke læringsmuligheter som er optimale for å la medarbeidere og ledere bygge ferdigheter, motta avgjørende sikkerhetsinformasjon og forberede seg på å møte fremtidige utfordringer. Denne innsatsen støttes gjennom våre etiske retningslinjer og Speak Up!- programmet.


Karriereutvikling og opplæring

Ideen om kontinuerlig forbedring står i sentrum for hvordan vi leder og driver virksomheten vår, fra individuelle bidragsytere til seniorledere. Vi gir medarbeiderne våre muligheten til å ta kontroll over karriereveksten sin og lar dem oppnå sitt fulle potensial med meningsfulle opplærings- og utviklingsmuligheter.

Vår typiske tilnærming til talentutvikling inkluderer en blanding av læring på jobb (70 %), coaching (20 %) og leder- og DBS-opplæring (10 %), som vi mener gir den mest konsekvente og virkningsfulle utviklingsstrukturen. Vi bruker verktøy som hjelper oss med å finne og sikre den neste rollen for de medarbeiderne som ønsker det, og støtter dem når de bygger givende og produktive karrierer.

Besøk karrieresiden vår for å få mer informasjon om hvordan du kan bli en Videojet-medarbeider.


Historier fra medarbeiderne våre

Sherrys historie

Etter tre tiår i Videojet, reflekterer Sherry over veien fra laboratoriekjemiker til leder for en forretningsenhet – inkludert noen av utfordringene hun har møtt på og hvordan hun hjelper neste generasjon av kvinner i STEM.


Howards historie

Siden han begynte i Videojet for mer enn tjue år siden har Howard Heyman, direktør for bedriftssystemer, opplevd mange endringer – både i karrieren og måtene selskapet støtter LHBTQ+-medarbeidere som ham på.Iris sin historie

Første gang Iris hørte om Danaher, visste hun at hun ønsket å bli en del av selskapet. Til tross for hindringene langs veien holdt hun ut, og med sin Master of Business Administration fikk hun plass i Danahers General Management Development Program.