Mennesker

Vi ønsker å hjelpe mennesker med å nå sitt fulle potensial.

Vi tiltrekker, utvikler, engasjerer og beholder de beste menneskene for å kontinuerlig forbedre vår bedrift. Vi er engasjert i å bygge en inkluderende kultur som naturlig driver tiltrekningen, bevaringen og engasjementet til høyt kvalifisert og mangfoldig talent, samtidig som vi sikrer en trygg arbeidsmiljø for alle.

Mangfold og inkludering

Videojet-ansatte kommer fra forskjellige bakgrunner og etnisiteter over hele verden og representerer samfunnene der vi arbeider og bor. Over titalls land, tidssoner og språk omfavner vi et ubøyelig forpliktelse til å vinne sammen hver dag med entusiasme, ydmykhet og integritet. Våre tiltak for mangfold og inkludering har som mål å sikre global rettferdighet og innføre energi lokalt blant våre medarbeidere rundt våre Videojet-ledende prinsipper. Vi oppnår dette gjennom:

Med innsatsen vår for mangfold og inkludering jobber vi for å sikre rettferdighet globalt og tilføre energi lokalt til medarbeiderne våre, basert på Videojets veiledende prinsipper. Dette oppnår vi gjennom:

  • Talentanskaffelse
  • Talentstyring
  • Videojet Associate Networks (VANer) – vår versjon av ERG-er

Arbeidsforhold, helse og sikkerhet for ansatte

Vi er engasjert i å tilby en sunn og trygg arbeidsmiljø for ansatte og andre som besøker våre anlegg. Det er hver ansattes forpliktelse til helse og sikkerhet som gjør at våre virksomheter er trygge steder. Vi oppfordrer alle til å ta vare på hverandre, jobbe sammen for å sikre at våre virksomheter er trygge, og “Stopp, Tenk og Si ifra” når man ser en bekymring eller potensiell fare på arbeidsplassen.

Når verden utvikler seg, evaluerer vi kontinuerlig beste praksis og muligheter for læring for å optimalisere hvordan ansatte og ledere bygger kompetanse, mottar viktig sikkerhetsinformasjon og forbereder seg på fremtidige utfordringer. Disse tiltakene støttes av vår oppførselskodeks og Speak Up! Program.


Karriereutvikling og opplæring

Ånden av kontinuerlig forbedring ligger i kjernen av hvordan vi leder og driver våre virksomheter, fra enkeltpersoners bidrag til høyere ledere. Vi gir våre ansatte fullmakten til å ta kontroll over sin karrierevekst og realisere sitt fulle potensial gjennom meningsfulle utdannings- og utviklingsmuligheter.

Vår vanlige tilnærming til talentutvikling inkluderer en blanding av læring på arbeidsplassen (70%), coaching (20%) og leder- og VES-opplæring (10%), som vi tror gir den mest konsistente og effektive utviklingsstrukturen. Vi bruker verktøy som hjelper oss med å identifisere og sikre neste rolle for ansatte som streber etter en slik rolle, og støtter dem mens de bygger givende og produktive karrierer. Besøk vår karriereside for mer informasjon om å bli en Videojet-ansatt.


Våre Medarbetarberättelser

Sherrys berättelse

Etter tre tiår hos Videojet reflekterer Sherry over veien som tok henne fra bane-kjemiker til leder for forretningsenheten – inkludert noen av utfordringene hun har møtt og hvordan hun gir tilbake til neste generasjon kvinner innen naturvitenskap og teknologi.

Howards berättelse

Siden han begynte hos Videojet for over to tiår siden, har Enterprise Systems Director Howard Heyman sett mange endringer – både i sin karriere og i hvordan selskapet støtter LGBTQ+ ansatte som ham.


Iris berättelse

Fra det øyeblikket Iris hørte om Veralto visste hun at hun ville være en del av selskapet. Til tross for hindringene på veien ble hun ikke bare en del av Veralto, men fikk også en plass i Veraltos General Management Development Program.