Se mer om Videojet-folieskrivere (TTO) for utskrift på fleksibel emballasje og etiketter

Vidyard Thumbnail
Finn ut hva folieskrivere (TTO) er

Videojet folieskrivere (TTO): Rask, enkel og praktisk talt feilfri drift

Utskrift med termisk overføring, også kjent som folieutskrift (TTO), er en digital teknologi som brukes til å skrive ut koder med høy oppløsning og variabelt innhold på tynne, fleksible emballasjer som filmer, poser og etiketter.

Typiske bruksområder for folieskrivere er snacks, konfekt og bakervarer, frysevarer og kjølevarer (kjøtt og fjærkre, meieriprodukter, frukt og grønnsaker i poser), kosmetikk, legemidler, næringsstoffer og andre produkter pakket i fleksibel film.

×

Kontakt oss

Bestilling av maskiner: 56 99 96 18
Teknisk Support: +47 90 41 83 40

Finn ut mer om folieskrivere (TTO)

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6530 & 6330 TTO-skrivere

6530 og 6330 inngår i Videojet DataFlex®-serien med folieskrivere (TTO), designet for å gi deg en mer produktiv drift. Disse skriverne bruker toppmoderne teknologi for å øke driftstiden ytterligere, samtidig som mengden tid som trengs til kvalitetskontroll, og antallet produkter som må kastes og omarbeides, reduseres, slik at du får bedre produktivitet, kvalitet og effektivitet.

Folieskriverløsningene i Videojet DataFlex®-serien er designet for å tåle tøffe miljøer på produksjonslinjen. Minimalt med slitedeler, luftfritt, helelektronisk design og båndkassett som kan skiftes ut raskt – de forbedrede folieskriverne DataFlex 6530 og 6330 tilbyr maksimert oppetid og integreringsfleksibilitet.

Finn ut mer om Videojet DataFlex® 6530 og 6330 her.

Vidyard Thumbnail

Videojet DataFlex® 6230-folieskrivere

Videojet 6230 er en del av Videojet TTO-familien som er designet for å øke produktiviteten. Videojet 6230 tar i bruk den nyeste teknologien for å kunne redusere antall kodefeil på fleksibelt emballasjemateriell og forbedre livsløpskostnadene (TCO) ved hjelp av en dokumentert og kostnadseffektiv løsning.

Folieskriveren 6230 er enkel i bruk og har en intuitiv nettbrettlignende 5-tommers berøringsskjermkontroller med CLARiTY™-grensesnitt. Den enkle båndbanen muliggjør raske bytter og mer effektiv drift.

Finn ut mer om Videojet DataFlex® 6230 her.

Les mer om Videojet IP DataFlex® Plus TTO-skriveren vår her, egnet for bruk under nedvaskingsforhold.

Finn ut mer om folieskriverteknologi

Folieskriving kontra varmestempling

Det er en kontinuerlig utfordring for produsenter og emballasjefirma å oppfylle dagens krav til merking av emballasje og samtidig holde driftskostnadene under kontroll.

En enkel måte å oppnå større utskriftsevne på fleksibel emballasje og samtidig redusere kostnadene på er å oppgradere fra analog varmestempling til digital folieskriverteknologi (TTO).

Både varmestemplingsskrivere og folieskrivere er utformet for å overføre blekk fra et fargebånd til et tynt, fleksibelt substrat, for eksempel syntetiske filmer eller etiketter. I drift er de to skriverne imidlertid veldig forskjellige.

Vidyard Thumbnail
Når bør du vurdere å bruke en folieskriver?

Teknologien for termisk overføring er godt egnet til trykk på fleksibel emballasje!

Avbrutt folieskriving

Avbrutt folietrykking brukes på produksjonslinjer der emballasjefilmen har avbrudd i bevegelsen (stopp/start). Stopptiden (oppholdet) i syklusen brukes til trykking. Når det mottar et signal fra emballeringsmaskinen, senker skriveren skrivehodet på materialet og beveger seg over filmen for å trykke. Når trykkingen er ferdig, heves skrivehodet før det flyttes til startposisjonen for neste emballasje.

Kontinuerlig folieskriving

I produksjonslinjer med kontinuerlig flyt trykkes emballasjematerialet mens filmen beveger seg. Filmen kjøres mellom skrivehodet og platevalsen. Når det mottas et startsignal fra emballeringsmaskinen, trykkes skrivehodet mot platevalsen, og trykkingen starter. Etter hvert som filmen trekkes gjennom fyllstoffet, trykker skriveren på alle emballasjepakkene. Et trykkstoppsignal fører til at skrivehodet heves.

Les mer om hvordan folieskriverteknologi er den ideelle løsningen for fleksibel emballasje og få en veiledning for valg av TTO-bånd her.

Kontakt oss for å finne ut mer eller få ekspertråd om merking og koding.

Vidyard Thumbnail
Videojet iAssure™-teknologi

Videojet iAssure™-teknologi, en innebygd kodekvalitetskontroll i TTO-skriverne 6530 og 6330

Se hvordan den revolusjonerende integrerte kodekvalitetssikringsteknologien Videojet iAssure™ kontinuerlig kontrollerer for utskriftsfeil ved å ta et bilde av hver enkelt kode med innebygde sensorer, vurderer kvaliteten og hvis valgte grenser overskrides, avviser koden eller stopper linjen for å redusere avfall og omarbeid.

Videojet iAssure™-teknologi er utelukkende innebygd i folieskriverne Videojet DataFlex® 6530 53 mm og 6330.

Finn ut mer om Videojet iAssure™-teknologi her.


Sjekk ut noen fordeler med å velge Videojet TTO-serien med skrivere

Vidyard Thumbnail
Lett å bruke! mark
Vidyard Thumbnail
Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt
Vidyard Thumbnail
Videojet iAssureTM teknologi mark

Fyll ut opplysningene nedenfor for å motta de siste oppdateringene fra Videojet.

Finn ut mer om industrielle kasusstudier om Videojet!

Vidyard Thumbnail

Kasusstudie: Bosch Packaging Technology

Finn ut hvordan Bosch bruker Wolke m610 OEM for en kraftig sporingsløsning.

Klikk på Vis mer nedenfor!

View our Laser Video hub

Continuous inkjet videos

View our Laser Video hub

Laser marking videos

View our TIJ Video hub

Thermal inkjet videos

View our LCM/LPA Video hub

Large character/ labeling videos

View our Inks, Supplies and Services Video hub

Inks, supplies, and service videos