Recent Press Release

Videojet lanserer Lightfoot™-fiberlaserløsning for høyhastighets boksemballering av drikkevarer

Et innovativt system skreddersydd for drikkevareproduksjon.

CHICAGO – januar 2021 – Med over 30 års laserdesignerfaring i verdensklasse er Videojet Technologies en global leder innen kode-, merke- og utskriftsløsninger, og vi lanserer nå vår nye Lightfoot™-boksemballeringsløsning. Denne avanserte laseremballeringsløsningen kombinerer den standard påliteligheten til en Videojet-fiberlaser med hastigheten av doble Lightfoot™-merkehoder for å oppfylle de krevende produksjonsbehovene til produsenter av boksemballering for drikkevarer.

Lightfoot™-boksemballeringsløsningen er spesialbygget for drikkevarer, og er designet med robuste komponenter, inkludert IP69-klassifiserte merkehoder og et IP65-klassifisert forsyningskabinett som enkelt kan håndtere fuktige, sukkerholdige eller nedvaskingsmiljøer. Med doble Lightfoot™-merkehoder som er sømløst integrert med en programvarekontroll, er Videojets boksemballeringsløsning i stand til å nå merkehastigheter på opptil 100 000 bokser per time.

I stedet for å slite med å bygge et system ved hjelp av flere leverandører og komponenter som ikke passer sammen, stol på at Videojet gir deg alt du trenger. Videojet Lightfoot™-boksemballeringsløsningen er en alt-i-ett-løsning som inkluderer et forseglet kabinett i klasse 1, slik at du kan sikre at brukerne dine er trygge mot optisk stråling, mens et integrert røykavsug holder brukerne beskyttet mot skadelig aluminiumstøv og røyk. Et modulært stråleskjold passer rundt transportbåndet, slik at du enkelt kan integrere det på linjen din. Merkehodets luftkniv holder stråleutgangsvinduet rent for støv- eller smussoppbygging. Standard bransjeprotokoller gjør det mulig å koble til vanlige linjeintegrasjons- eller kodestyringssystemer.

Videojet Lightfoot™-boksemballeringsløsningen er en fullstendig omfattende pakke som er designet for å levere kvaliteten, sikkerheten og påliteligheten som er nødvendig for vellykkede operasjoner for boksemballering av drikkevarer i høy hastighet. Kombinert med inkludert VideojetConnect™ Remote Service som gir teknisk støtte fra eksperter og veiledning eksternt på forespørsel, samt pågående gratis støtte fra våre prøvelaboratorier dersom bruksområdet eller substratet ditt endres, er Videojet forpliktet til å støtte produksjonen din for skriverens levetid.

Fiberlaserteknologi er et rent, trygt alternativ til tradisjonell løsning for blekkskriverkoding. Med minimalt vedlikehold og ingen blekk eller løsemidler kan produsentene dra nytte av oppetid av høyeste kvalitet. I tillegg er fiberlaserkodene presise og permanente, slik at du konsekvent kan oppfylle kundenes kvalitetskrav. For produsenter som ønsker å utvikle sin produksjonskoding til laserteknologi, gjør Videojet Lightfoot™-boksemballeringsløsningen at byttet går knirkefritt.

Hvis du vil ha mer informasjon om Videojet Lightfoot™-boksemballeringsløsningen, kan du gå til www.videojet.no/lightfoot-canning

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer atuomatiserte trykke-, kode- og merkeløsninger, applikasjonsspesifikke væsker og tjenester forbundet med produkters livssyklus. Målet vårt er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene våre bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4 000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

Kontakt oss

×

Kontakt oss