Recent Press Release

Videojet lanserer den nye Videojet 1880-blekkstråleskriveren for Industri 4.0-pionerer

Den nye Videojet 1880-blekkstråleskriveren (CIJ) – gir deg en forutsigbar reise.

CHICAGO – February, 2021 — Videojet Technologies, en global leder innen kodings-, merkings- og utskriftsløsninger, gleder seg over å lansere den nye Videojet 1880-blekkstråleskriveren (CIJ). Videojet 1880 bygger på over 40 års erfaring i blekkstrålekodemarkedet og er utformet for å forutsi og forhindre nedetid for produksjon ved hjelp av avansert AI-aktivert teknologi for å levere enestående ytelse.

Videojet 1880 er utviklet for produktivitetspionerer på reisen mot Industry 4.0, og har den avanserte MAXIMiZE™-diagnostikkplattformen som overvåker skriverens helse- og ytelsesmønstre og identifiserer om det sannsynligvis vil oppstå en feil før produksjonslinjen stoppes. Forhåndsvarsler forhindrer dyr nedetid, slik at du kan planlegge vedlikehold og overganger som passer til din egen produksjonsplan.

Hvis det oppstår et problem, hjelper VideojetConnect™ Remote Service-operatører med å reagere og gjenopprette raskere med sanntidsvarsler og umiddelbar synlighet for skriverdata. Rapid Recover™, inkludert standard som en del av VideojetConnect™ Remote Service, bruker avansert automatisert feilsøking for raskt å diagnostisere en feil og anbefale tiltak for å enten reparere eller bytte med en reserve, slik at produksjonen gjenopptas innen 20 minutter eller mindre. Enkle instruksjonsvideoer for igangsetting gir operatørinstruksjoner for grunnleggende oppgaver, mens Videojet CIJ-eksperter er tilgjengelige ved behov for umiddelbar fjernhjelp. Kundetildelt fjerntilgang gjør det mulig for en Videojet-tekniker å justere konfigurasjonsinnstillingene eksternt, slik at du slipper å vente på et servicebesøk.

«For mange av våre kunder er én time med produksjonstap én time for mye. Med Videojet 1880-blekkstråleskriveren ønsker vi ikke bare å gi best mulig pålitelighet og oppetid, men også levere en pakke med innebygd og skyaktivert diagnostikk, ekstern service og gjenopprettingsverktøy. Vi forventer at disse vil gi våre kunder og Videojet muligheten til å se, forstå og iverksette tiltak fra hvor som helst, når som helst», sier Mithun Ramachandran, CIJ Business Unit Director i Videojet.

Operatørfeil er ofte en hovedårsak til nedetid, svinn eller omarbeiding. Videojet 1880 bidrar til å sikre at riktig kode av høy kvalitet brukes hver gang ved å forhindre menneskelige feil med en pakke med kodestyring, funksjoner for produksjonslinjeintegrasjon og unike funksjoner. Det innovative 1880-skrivehodet inneholder en unik sensor som gjør det mulig for skriveren for å oppdage blekkoppbygging i skrivehodet og deretter varsle brukeren om potensielle problemer med kodekvaliteten. Deretter kan alle aktivere den nye funksjonen for automatisk skylling for å fjerne blekkoppbygging på 90 sekunder med et trykk på en knapp. 1880 gjør rengjøring av skrivehoder enklere, raskere og mer konsekvent, slik at merkeklipping forårsaket av blekkoppbygging, elimineres. Med 1880 utvider vi vår portefølje av SIMPLICiTY ™ CIJ-skrivere med vårt nettbrettinspirerte berøringsskjermgrensesnitt med innebygde feilsikringsregler, slik at kundene kan minimere brukeropplæring og oppdateringer for de fleste skriveroperasjonene.

Det bør ikke være en konstant bekymring å holde skriveren i gang. 1880 er utformet for å minimere operatøravbrudd, og har lengre væskeskiftintervaller, færre rengjøringer av skrivehoder og minimalt forebyggende vedlikehold, slik at operatørene kan fokusere på produksjonen. Det mest effektive rensevæskeforbruket i klassen reduserer driftskostnadene, mens alternativet for en større patronstørrelse på 1 liter kan fordoble intervallet mellom bytte av patroner. Bruk i lengre intervaller mellom rengjøring av skrivehodet med intelligent start-stopp-sekvens og et avansert CleanFlow™-skrivehodedesign. Kun 5 minutter med brukerutført årlig forebyggende vedlikehold er nødvendig for å holde skriveren i topp stand i årevis.

1880 håndterer tøffe produksjonsmiljøer og vanskelige bruksområder med letthet. Skrivehodeskiven er vinklet slik at den kan plasseres nærmere produktet, mens roteringsfunksjonen på 350 grader gir mulighet for flere monteringsalternativer i trange eller begrensede rom. En valgfri IP66-klassifisering og overlegen 316 rustfritt stål gir beskyttelse i nedvaskingsmiljøer. Med over 30 blekktyper med lang holdbarhetstid å velge mellom, inkludert miljøvennlig blekk for å møte dine initiativer for virksomhetens sosiale ansvar og regulatoriske begrensninger, kan Videojet finne det ideelle blekket for dine behov.

Hvis du vil ha mer informasjon om den nye Videojet 1880 CIJ-skriveren, gå til www.videojet.no/1880

Om Videojet Technologies:

Videojet Technologies er en global leder i markedet for produktidentifisering og leverer atuomatiserte trykke-, kode- og merkeløsninger, applikasjonsspesifikke væsker og tjenester forbundet med produkters livssyklus. Målet vårt er å inngå partnerskap med kunder som leverer emballerte forbruksvarer, legemidler og industrivarer, for å hjelpe dem med å øke produktiviteten, beskytte og bedre merkevaren og holde seg foran bransjetrender og -forskrifter. Videojet kan skilte med eksperter innen kundeapplikasjoner og teknologilederskap når det gjelder blekkstråleskrivere (CIJ), termiske blekkskrivere (TIJ), lasermerking, folieskrivere (TTO), koding og merking på esker og trykking med bred oppstilling – foruten 400 000 skrivere installert verden over. Kundene våre bruker Videojet-produkter til å skrive ut på over ti milliarder produkter hver dag. Vi har over 4 000 medarbeidere fordelt på 26 land som gir støtte når det gjelder kundesalg, applikasjoner, service og opplæring. I tillegg har Videojet et distribusjonsnettverk med over 400 distributører og OEM-er som dekker 135 land.

Kontakt oss

×

Kontakt oss