Om Danaher

Vidyard Thumbnail


Om Danaher

Danaher er en innovatør innen forskning og teknologi som har som mål å hjelpe kunder med å løse komplekse utfordringer og gi mennesker over hele verden en høyere livskvalitet.

Videojet er en del av den globale gruppen på over 30 selskaper som driver betydningsfull innovasjon innen noen av dagens mest dynamiske og raskest voksende bransjer. Vi har selskaper over hele verden, og virksomheten spenner over fire strategiske plattformer:

  • Produktidentifikasjon: Vi leverer innovativt utstyr for primær- og sekundæremballasje og bruker fargeløsninger for å forbedre produktkvaliteten.
  • Vannkvalitet: Vi leverer instrument- og desinfeksjonssystemer som bidrar til å analysere, teste og administrere vannkvaliteten.
  • Tannhelse: Vi leverer produkter og utstyr som brukes til å diagnostisere, behandle og forebygge sykdom i tenner, tannkjøtt og benstrukturen rundt.
  • Medisin og diagnose: Vi fremmer arbeidet til dagens forskere og leger over hele verden via innovativ forskning og kliniske verktøy.

Vi er stolte av å si at vi er et Fortune 150-selskap med 59 000 engasjerte medarbeidere som bidrar til å realisere livets potensial hver dag, ved å bringe våre forskjellige ferdigheter, bakgrunner og perspektiver sammen for å utgjøre en forskjell.
Søk etter ledige stillinger

Aktuelle videoer
Vidyard Thumbnail
Rollen vår i verden

Vidyard Thumbnail
Én Videojet

  • Om Product Identification Platform
  • Danaher Business System (DBS)

Om Product Identification Platform

Visste du at cirka 90 % av alle produkter du ser i butikker, har vært i kontakt med selskapene i Product Identification Platform-gruppen?

Som medarbeider hos Videojet har du en unik mulighet til å lære og videreutvikle karrieren din hos alle selskapene i Danaher-gruppen – også Product Identification-selskaper. Her inngår også Videojet, samt andre globale bransjeledende selskaper som Esko, X-Rite, Pantone, Linx, Alltec/FOBA og Laetus.

Tusenvis av store merker innen forbrukervarer får produktene sine på markedet ved hjelp av Product Identification Platform, takket være en unik kombinasjon av maskinvare, programvare, forbruksvarer og tjenester som sammen utgjør verdikjeden for emballasje. Vi har mange tusen medarbeidere fordelt på 40 land over hele jorden, og vi kan derfor tilby endeløse karrieremuligheter.

Vidyard Thumbnail

The Danaher Business System (DBS)

Som en del av den globale Danaher-organisasjonen jobber Videojet alltid for å levere enda bedre resultater for kunder, produkter, tjenester, virksomheter og medarbeidere.

Gode resultater hos Danaher skyldes ikke tilfeldigheter Vi har et anerkjent system som bidrar til dette. Det kalles Danaher Business System (DBS) og ligger til grunn for alle aspektene ved kulturen vår og resultatene våre. Vi bruker DBS som en veiledning til det vi gjør, til å måle hvor godt vi gjør det, og til å finne muligheter til å gjøre ting enda bedre – inkludert å forbedre selve DBS.

På midten av 1980-tallet sto et selskap i Danaher-gruppen overfor utfordringen med stadig økende konkurranse og lanserte derfor et forbedringstiltak basert på de da nye prinsippene om slank produksjon. Dette tiltaket førte til bedre resultater enn noen hadde drømt om. Det styrket selskapets ledelse i bransjen og ledet til at Danaher Business System ble til.

DBS er bygget på Danahers hovedverdier og driver selskapet fremover via en uendelig syklus av endring og forbedring: Eksepsjonelle PERSONER skaper enestående PLANER og iverksetter dem ved hjelp av verktøy i verdensklassen, slik at det dannes bærekraftige PROSESSER, noe som fører til overlegne PRESTASJONER. Overlegne prestasjoner og høye forventninger tiltrekker seg eksepsjonelle personer, og syklusen gjentar seg. Alle tiltak følger en enkel filosofi som er bygget på fire kundevendte prioriteter: kvalitet, levering, kostnad og innovasjon.