En karriere hos Videojet

Hvorfor velge Videojet?


I Videojet jobber vi hardt for at du skal lykkes:

Som en del av Danaher-teamet får du grundig opplæring i det kraftige Danaher Business System. Du får muligheten til å jobbe med en førsteklasses ledelse som tar yrkesutviklingen til medarbeidere i Videojet og Danaher svært alvorlig. Du kommer til å se at Danahers omfattende utvalg av produkter og tjenester gjør at vi kan tilby en rekke viktige og utfordrende karrieremuligheter i svært varierte forretningsgrupper.

Danaher Business System – Hvem er vi, og hvordan gjør vi det vi gjør?

DBS-systemet (Danaher Business System) ble først til for over femten år siden, og siden den gang har det utviklet seg fra å være en samling verktøy for produksjonsforbedring til det det er nå: en filosofi, et verdisett og en rekke administrasjonsprosesser som sammen definerer hvem vi er og hvordan vi gjør det vi gjør. Vi jobbet hardt for å utvikle DBS mange år før andre i det hele tatt begynte å bry seg om slike konsepter. Og det stadig økende engasjementet vårt i de samme kjerneverdiene og -konseptene kommer av den dype forståelsen vi har av evnene DBS har til å skape målbar suksess i organisasjonen vår. DBS er en grunnleggende del av suksessen vi har oppnådd, og det kan gjøre det samme for deg.


Videojet passer ikke for alle, men kanskje det er det riktige selskapet for deg:

Vi er en intens og resultatorientert organisasjon, og hastigheten er høy. Vi er en organisasjon der handlinger – ikke ord – belønnes. Hvis du er svært motivert og opptatt av kvalitet, kundetilfredshet og kontinuerlig forbedring, og hvis du er lidenskapelig opptatt av å oppnå målbare resultater, er du den vi leter etter.


Fordelen med Videojet – det beste teamet vinner

Som arbeidsgiver er Videojet opptatt av likestilling. Vi diskriminerer ikke søkere eller medarbeidere på bakgrunn av etnisitet, kjønn, religion, alder, nasjonalitet, farge, handikap, seksuell legning, kjønnsidentitet eller status som tidligere soldat. Vi bestreber oss på å ha en arbeidsplass som er fri for diskriminasjon og trakassering.

Kontakt oss

Bestilling av maskiner:
+47 32 73 60 83

Teknisk Support:
+47 90 41 83 40